Overig aanbod

Krimpfolie

In combinatie met een kapconstructie maakt Esselink Steigerbouw B.V. het mogelijk om het ringsteigersysteem waterdicht af te sluiten. Zo komt de voortgang van uw project door slechte weersomstandigheden niet in gevaar. Krimpfolie is een kunststoffolie die doormiddel van verhitting inkrimpt. Dit vormt een stevige basis voor de kapconstructie. Op deze manier wordt uw kapconstructie wind-, water- en stofdicht. Tot slot laat het folie veel daglicht door, waardoor er nog voldoende omgevingslicht is om goed te kunnen werken.

Steigernetten

Daarnaast leveren wij ook steigernetten, om uw project te beschermen tegen regen en wind. De steigernetten worden aan de buitenzijde van een steiger bevestigd en zijn in verschillende afmetingen en weefselgewichten leverbaar. De steigernetten hebben een grote lichtinval en zijn eenvoudig met kabelbinders te bevestigen. Tevens voorkomen de steigernetten vallende materialen, waardoor steigernetten in enkele gevallen verplicht bevestigd dienen te worden.

Esselink steigerbouw B.V. levert twee soorten weefselgewichten. Negentig procent wind reducerende steigernetten zijn geschikt voor de bescherming van uw project tegen weersinvloeden als wind, zon en regen. Deze steigernetten zijn vrijwel helemaal stofdicht en dus zeer geschikt voor renovatieprojecten. Daarnaast zijn er ook vijftig procent wind reducerende steigernetten. Deze steigernetten houden vijftig procent wind en regen tegen.

De steigernetten zijn in combinatie met de krimpfolie en dakconstructie een goede oplossing om uw project geheel tegen slechte weersomstandigheden te beschermen.

Menu