Steigersystemen

Systeemsteiger

Allereerst maakt Esselink steigerbouw B.V. gebruik van een ringsteigersysteem. Dit systeem is robuust en geschikt voor materiaalopslag in combinatie met het uitvoeren van werkzaamheden. Dit steigersysteem bevat belastingklasse 4 (300 kg/m2). Door de acht aansluitingen per rozet kan onder elke hoek worden gebouwd, waardoor dit steigersysteem vrijwel even flexibel als een traditioneel steigersysteem is.

Blitz-steiger

Daarnaast maken wij ook gebruik van een Blitz-steigersysteem. Dit systeem is minder robuust als het ringsteigersysteem, maar door de vaste stelramen is dit systeem sneller te monteren en demonteren. Dit steigersysteem is uitermate geschikt voor renovatie- en schilderwerkzaamheden, waarbij geen zware belasting van het steigersysteem wordt vereist.

Rolsteiger

Tot slot maakt Esselink Steigerbouw B.V. ook gebruik van een rolsteigersysteem. Dit systeem bestaat uit aluminium steigermateriaal en is geschikt voor werkzaamheden op plaatsen waar beperkte ruimte beschikbaar is. Voor rolsteigers die buiten worden geplaatst, is de maximale hoogte 8 meter. Dit steigersysteem is uitermate geschikt voor schilderwerkzaamheden, waarbij geen zware belasting van het steigersysteem wordt vereist.

Menu